Updates

 

De RWS C-regelaar bestaat onder meer uit broncode en een programmabibliotheek. Deze informatie is niet publiek beschikbaar. Eventuele updates hiervan worden alleen aan licentiehouders ter beschikking gesteld. Daarnaast zijn een aantal pre- en postprocessor programma's beschikbaar die wel publiek beschikbaar zijn (maar die geen functionaliteit bieden voor niet-licentiehouders). Indien een pre- of postprocessor programma wijzigt, zal dat op deze pagina kenbaar worden gemaakt, waarbij dan tevens de mogelijkheid aanwezig is om deze programma's te downloaden.

 


MKDEBFLS en CRDEBUG voor CR versie 2.2 (april 2018)

De laatste versies van de hulpprogramma's MKDEBFLS en CRDEBUG bevinden zich in de download van de laatste versie van de C-regelaar.

Nieuwe MKDEBFLS en CRDEBUG (november 2015)

Er zijn nieuwe versies verschenen van de hulpprogramma's MKDEBFLS en CRDEBUG.
De belangrijkste wijzigingen zijn dat de beperking van 99 debugfiles is opgeheven en dat er in MKDEBFLS een selectie van te genereren groepen debugfiles mogelijk is. Daarnaast zijn bij de automatische aanpassing/afname en verschillen zien in CRDEBUG de bezettijden toegevoegd. Beide nieuwe versies van MKDEBFLS en CRDEBUG dienen wel in combinatie gebruikt te worden.

Downloaden: MKDEBFLS v3.7 (174 KB)
Downloaden: CRDEBUG v5.4 (208 KB)

 

Conversietool voor oude -> nieuwe versie RWS-C

Er is ten behoeve van de huidige versie van de C-regelaar een conversietool beschikbaar voor oude CR- en CRS-regelingen (vanaf versie x.17 en nieuwer). De CRAPTAB.C en CRAPDEF.H bestanden worden geconverteerd naar de nieuwe structuur van tabellen/kolommen. Het CRAPCOD.C bestand wordt niet geconverteerd. Het programma toont wat er wordt gedaan en er wordt een backup van de bestaande files gemaakt, zodat vergelijking met de originele versie nog mogelijk is.

Downloaden: CONVERT17 (98 KB)

 

STANDAARD APPLICATIESPECIFICATIE VOOR TOERITDOSERING

Huidige versie 1.09
Voor toeritdoseerinstallaties kan vanaf heden gebruik worden gemaakt van een standaard applicatiespecificatie voor toeritdosering. Deze zijn bedoeld voor de zogenaamde 3e generatie TDI's. De applicatiespecificatie is te downloaden via de updates van hulpprogramma's. De applicatiespecificatie kan zonder benodigde aanvullende bestanden worden gebruikt voor het maken en testen van de regelapplicatie voor toeritdosering. De standaard is gemaakt voor de meest uitgebreide configuratie en is door het volgen van de programmeervoorschrift eenvoudig aan te passen naar de gewenste configuratie.

Wijzigingen 4 november 2015: De wijzigingen betreffen toevoeging code voor Swarco en een aanpassing t.b.v. situatie spitsstrook + meer dan 2 rijstroken op hoofdrijbaan.

Zie ook de toelichting over de achtergrond van de 3e generatie TDI's.

Downloaden: Standaard applicatiespecificatie en documentatie v1.09 - 4 november 2015 (764 KB) Downloaden: Lijst van parameters v1.09 - 18 februari 2013 (175 KB)

 

Nieuwe versie MKDEBFLS (voor "oude" CR/CRS regelaars)

Doordat in regelprogramma's steeds meer extra parameters en extra geheel getal parameters worden opgenomen, ontstaat soms het probleem dat het maximum aantal debugschermen (99) niet voldoende is om alle parameters op te nemen. Het programma MKDEBFLS is aangepast waarbij er nu meer extra parameters en extra geheel getal parameters op één scherm geplaatst worden. Het aantal benodigde debugschermen daalt hierdoor.

Downloaden: MKDEBFLS v2.3 (169 KB)

 

Terug naar homepage