Nieuwsbrief

augustus 2003

 

Dit is de internet nieuwsbrief ten behoeve van de RWS C-regelaar. Deze nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en wordt verstuurd aan geïnteresseerden.

Inhoud van deze nieuwsbrief:

-                      nieuwe versie van de RWS C-regelaar

-                      documentatie op de website

 

Nieuwe versie van de RWS C-regelaar

Korte tijd geleden zijn de versies 7.13 en 7.113 van de RWS C-regelaar verschenen. Alle licentiehouders hebben deze toegestuurd gekregen.

Deze week is gebleken dat er een fout zit in de nieuwe mogelijkheid van Extra Geheel Getal parameters (EGGPARM). Deze fout komt niet altijd aan de oppervlakte, maar is niettemin toch aanwezig. Daarom verschijnen nieuwe versies 7.14 en 7.114. Deze zullen op zo kort mogelijke termijn als aanvulling op de vorige versie worden toegestuurd aangezien het maar om enkele veranderde bestanden gaat. Deze uitlevering geschiedt op een enkele diskette voor alle drie de verschillende regelaars.

 

Documentatie op de website

Op de website www.rwscregelaar.nl zijn de laatste maanden een aantal nieuwe of aangepaste documenten opgenomen. Het betreft de volgende documenten:

  - (A)  Handleiding – handleiding van de RWS C-regelaar

  - (W) Aanwijzingen voor de bestekschrijver - deel 3 van het RWS standaardbestek

  - (W) RWS Aanvulling op de Cie C interface

  - (A)  Basisspecificatie – basisspecificatie van de RWS C-regelaar

De documenten gemarkeerd met (W) zijn als Word-document te downloaden. De documenten gemarkeerd met (A) zijn als Acrobat-document te downloaden. Acrobat-documenten zijn bestanden die alleen met een daarvoor geschikt leesprogramma zijn te bekijken. Een geschikt leesprogramma is Acrobat Reader, die via deze link: www.acrobat.com kan worden gedownload.

Terug naar homepage